Hovězí kližka na hořčici

JanaB1 Kuchařka:

Doba přípravy: 100 minut PT1H40M 3 porce Hovězí maso 11 názorů

513

Suroviny

300 g hovězí kližky
1 menší cibule
1 stroužek česneku
2 lžíce slunečnicového oleje
1 lžička plnotučné hořčice
sůl
100 ml vody
1-2 lžičky hrubozrnné hořčice
2 lžičky sladkého kečupu
2 lžičky kukuřičného škrobu
1 lžička sójové omáčky
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme na hrubo. Kližku nakrájíme na plátky nebo na kousky. Na rozehřátém oleji orestujeme maso a cibuli a poté osolíme.

  2. Podlijeme vodou, přidáme česnek a plnotučnou hořčici. Za občasného zamíchání a podlévání dusíme, dokud maso není měkké.

  3. Ve studené vodě rozmícháme hrubozrnnou hořčici, kečup, škrob a sójovou omáčku. Rozmíchanou směs přidáme k masu a krátce povaříme. Podáváme s vařenými těstovinami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 32 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hovězí kližka na hořčici

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo