Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 396 kJ / 1 529 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,99 g |
Tuky | 52,49 g |
Vláknina | 10,60 g |
Cholesterol | 543 mg |
Sodík | 864 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 60,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka na kopru v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jWZW
Moje poznámka
Hovězí kližka na kopru v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jWZW
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 2 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 3 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 21 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza ze sušeného droždí
vikisubrtova2710 před 1 hodinou
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 2 hodinami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 5 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 5 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 13 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 14 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 14 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 14 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 16 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kližka v pomalém hrnci,
klizka v pomalém hrnci,
pomalý hrnec kližka recepty,
hovězí v pomalém hrnci,
recepty z kameninoveho hrnce,
hovězí na kopru,
hovězí kližka recepty,
kameninový hrnec recepty,
pomalý hrnec kameninový,
hovězí maso v pomalém hrnci,
hovězí kližka na kopru,
kližka pomalý hrnec,
pomalý hrnec recepty,
recepty v pomalém hrnci,
kližka v pomalém v pomalém hrnci,
hovězí vývar v pomalém hrnci,
koprová omáčka s hovězím masem v pomalém hrnci,
kameninový pomalý hrnec,
kližka v v pomalém hrnci,
hovězí z vývaru
Suroviny:
kližka hovězí,
brambory,
vývar,
smetana,
cibule,
kopr,
olej,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
cukr
Komentáře (16)
No, hoďte očko na bod 7 postupu