Vyzkoušeli jsme dršťkovou polévku za 59 Kč, kterou si pochvaloval i Pohlreich: V Ano, šéfe! získala restaurace dvě hvězdy
MasterChef Česko 2022: Úžasné éclairky jsou jako malá umělecká díla. Jak je udělat, aby byla jedna jako druhá
5 foto Cukrář Josef Maršálek radí: 5 triků, jak připravit dokonale nadýchané a jemné kynuté těsto, a na co si dát pozor
Zeleninová směs naložená v soli: Přes 2 kg výborného základu do polévek a omáček připravíte za necelých 70 Kč
8 foto Velký přehled výlovů rybníků 2022: Kam vyrazit pro čerstvé ryby, kde ochutnáte i rybí speciality a jak na božské kapří hranolky
Staročeská specialita hunc: Tradiční skromné jídlo z brambor a krup voní česnekem i majoránkou a snadno se připravuje
MasterChef Česko 2022: Večeře pro 3 strávníky za 80 Kč? Soutěžící připravili zelňačku, ragú z kuřecích srdíček i karbanátky
Samosběr jablek 2022: Velký přehled, kam pro ovoce vyrazit, jaké druhy jsou k mání a kde zaplatíte 5 Kč za kilo
Havelské posvícení provoní malé ořechové koláčky. Pečené podle původního staročeského receptu chutnají božsky
Dokonalá nedělní pečínka podle MasterChef Česko: Šťavnatost masa s křupavou kůrčičku skvěle doplní yorkshirský pudink
Lososový tatarák výborně dochutí kopr, kapary i crème fraîche. A připravit se dá snadno i z uzené ryby
Italské kuře „po myslivecku“: Kuře cacciatore voní vínem a rajčaty a skvěle se hodí do sychravých dní
Smažené jablečné kroužky v těstíčku: Snazší variace na jablka v županu voní skořicí a jednoduše se připravuje
Chia semínka v akci: Připravte si po vzoru mexických indiánů dokonalý a levný domácí „energeťák“, nápoj chia fresca
Britskou specialitu octové brambůrky zvládnete připravit i sami: Delikatesa v anglickém stylu vás ohromí netradiční chutí
Skromné vaření: Znáte kocmrdu? Levný staročeský pokrm z brambor překvapí úžasnou chutí. A vyjde jen na pár korun
8 foto Gastro výlet: Mandloňové sady v Hustopečích nedaleko Brna lákají na sběr čerstvých mandlí i ochutnání mandlovky