Co dělat s nedozrálými zelenými rajčaty? Zavařte je jako pikantní salát se zelím a cibulí, v zimě se po něm jen zapráší!
Početná rodina Marie Terezie musela jíst jen rakouská jídla, manžel František Lotrinský jezdil za pochoutkami do Francie
Jak na nejlepší a nejjednodušší zálivku na salát: Důležitý je správný výběr druhu octa i dobře nakrájená zelenina
Jak na domácí kečup: Dokonalý je z pečených rajčat se skořicí a třtinovým cukrem. Podle našeho receptu jej zvládnete taky
Retro okénko: Sýrové rolády bývaly kdysi hitem všech oslav. Ale oblíbené jsou stále a takhle snadno se připravují
Královna levandule: Kdy ji sbírat, jak ji správně sušit a jak z ní upéct tento voňavý citronový moučník s polevou
Španělská studená polévka gazpacho: Podle tohoto originálního receptu je nejlepší s vajíčkem, tuňákem a slaninou
Sladké tyčinky fartons jsou hitem valencijských kaváren: Namáčejí se do kávy nebo čokolády a takhle snadno je připravíte doma
Šílené kombinace, které chutnají fantasticky: Už jste zkusili hranolky se zmrzlinou, chipsy s čokoládou nebo donut se slaninou?
Kardinálské řezy jako z vídeňské cukrárny: Lehounký sněhový moučník, do kterého využijete sezónní ovoce
Úžasné cuketové špagety nahradí ty běžné. Jsou ale zdravější a navíc bez lepku a sacharidů. Jak na ně?
Pasta a basta! Jak uvařit těstoviny jako Ital? Fíglem je dát je do vody ve správný okamžik a pak ihned zamíchat. Co ještě nepodcenit?
Jak na šťavnaté pastitsio: Fantastické řecké „lasagne“ připravíte rychleji, než italský originál a pochutnáte si stejně!
Přílohy 100 x jinak: Jak chutná koprovka se svítkem, ryba na zelí nebo králík se slanou krupicovou kaší?