Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Jak udělat to nejlepší křehké těsto? Máslo musí být studené a příprava svižná
12 tipů, jak ušetřit na jídle: Jak se vyhnout tajným trikům obchodníků, kde si dát polévku za dvacku a kde sehnat jídlo zdarma
Jak na jahodovou merendu? Tuhle staročeskou omáčku ze tří surovin zvládnete v okamžiku. Na knedlících je dokonalá
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes
7 foto Retro okénko: Rumové pralinky stály v minulosti jen 5 Kčs. Víte, kolik v nich skutečně bylo rumu?
7 tipů, jak na ten nejlepší jahodový džem jako od babičky: Jde to i bez velké dávky cukru, stačí přidat špetku soli
Baskické chlebíčky pintxos nabízejí to nejlepší ze španělské kuchyně na jednom párátku! Takhle snadno se dělají
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Jak na dokonalé tvarohové knedlíky? Použijte dost zralé ovoce a nechte v něm pecku!
7 foto Retro okénko: Původní remoska stála 180 Kčs a upekli jste v ní skoro všechno. I dnes se pořád ještě vyplatí!
Slavný italský salám mortadela se hodí do salátu i těstovin. Připravíte z něj ale také jemnou pomazánku neboli pěnu!