Náš život s celiakií: Crinkles à la pracny jsou krásně vláčné uvnitř, křupavé na povrchu a perfektně drží tvar
Svatoštěpánská pečeně korunuje Vánoce: Šťavnaté maso protkané špekem zdobí vejce. Podle tradice zajistí zdraví a hojnost
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Jak na ty nejlepší dvojctihodné koláčky? Takhle je dělá slavný cukrář
Kde všude můžete použít kešu oříšky: Nahradí mouku v koláčích a dá se z nich udělat i tahle výborná majonéza
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Jak udělat to nejlepší křehké těsto? Máslo musí být studené a příprava svižná
12 tipů, jak ušetřit na jídle: Jak se vyhnout tajným trikům obchodníků, kde si dát polévku za dvacku a kde sehnat jídlo zdarma
Jak na jahodovou merendu? Tuhle staročeskou omáčku ze tří surovin zvládnete v okamžiku. Na knedlících je dokonalá
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes
7 foto Retro okénko: Rumové pralinky stály v minulosti jen 5 Kčs. Víte, kolik v nich skutečně bylo rumu?