První pečené cukroví: Kokosová kolečka přivolají Vánoce a během adventu se krásně rozleží. Připravíte je ve strojku i bez
Hrnková bábovka s chutí jablek a perníku od Anety Vignerové: Perfektní vláčný moučník zvládne úplně každý
Hodnocení 21× Jak uložit bylinky v oleji. Oblíbené recepty nám poradí jednoduchý způsob využití čerstvě sklizených bylinek 17. 7. 2022
Hodnocení 191× Jak snadno odpeckovat třešně a višně. Jednoduché rady a tipy nám jejich přípravu výrazně urychlí 13. 6. 2022
Hodnocení 47× Jahodové řezy jsou lahodné a osvěžující. Připravujeme je z čerstvých jahod během jahodové sezony 14. 6. 2022
Hodnocení 11× Brutnák lékařský používáme v kuchyni. Jedlé květy i listy přidáváme do salátů a zdobíme jimi pokrmy 26. 6. 2022
Hodnocení 18× Vratič obecný je známá bylina s repelentními účinky. Z jeho květů si snadno vyrobíme domácí repelent 28. 7. 2022
Hodnocení 19× 7 skvělých jídel, do kterých se dobře hodí rukola. Nenáročná zelenina má výbornou chuť a široké využití 9. 6. 2022
Hodnocení 25× Jak ohřát těstoviny, aby chutnaly jako čerstvé. Ohřívání zvládneme během chvilky a skvěle si pochutnáme 8. 6. 2022
Hodnocení 67× Jak na to, aby rozinky, které přidáme do těsta, neklesaly dolů. Jednoduchý trik je záležitostí chvilky 14. 6. 2022
Hodnocení 7× Jak vymýt láhev od mléka. Jde to dobře, pokud použijeme jednoduchý postup 8. 6. 2022
Hodnocení 50× Jak ohřát omáčku. Některé omáčky se velmi snadno připalují. Jednoduché rady nám ohřívání usnadní 7. 6. 2022
Hodnocení 77× Jak uvařit prasklé vejce. Zvládneme to jednoduše a snadno s jednoduchým trikem 20. 6. 2022
Hodnocení 17× Jak připravit bylinkový olej. Aromatické bylinky mu dají skvělou chuť a vůni. Použijeme ho k dochucování pokrmů 9. 7. 2022
Hodnocení 109× Jak naložit rajčata do oleje. Ochucené bylinkami, česnekem a chilli papričkami skvěle chutnají a jsou oblíbeným jedlým dárkem 13. 7. 2022
Hodnocení 11× Jak připravit bylinkový ocet. Postup je snadný, aromatické octy se hodí k dochucování jídel a salátů 29. 6. 2022
Hodnocení 110× Jak otevřít šroubovací víčko. Zavařovací sklenice s marmeládou či kompotem nebývá vždy snadné otevřít. Pomůže několik rad 22. 6. 2022
Hodnocení 18× Lichořeřišnice má krásné jedlé květy, pěstujeme ji na okrasu i jako surovinu do kuchyně. Ceněná je pro své antibiotické účinky 30. 6. 2022
Hodnocení 38× Jak se dělá smrkový med. Mladé výhonky sbíráme brzy na jaře, med se uplatní především při nachlazení, ale i jako běžné sladidlo 6. 6. 2022
Hodnocení 47× Jak vyčistit sítko. Jednoduché tipy nám usnadní pracné čištění zanesených otvorů v cedníku či sítku 29. 6. 2022
Hodnocení 25× Jak využít pecky z třešní. Hodí se do nahřívacích polštářků, nejdříve je ale musíme dokonale vyčistit 17. 6. 2022
Hodnocení 61× Kostival je v přírodě nepřehlédnutelný. K čemu se hodí a jak ho uchovat pro pozdější využití 18. 6. 2022