Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jak uvařit rychle a chutně polévku? Čekáte návštěvu a nemáte čas stát dlouho u sporáku? U nás máte z čeho vybírat
Zdroj: Top recepty

Každá hospodyňka má svůj výběr osvědčených receptů na skvělé polévky. Některé se vaří déle, ale tentokrát jsme vybrali takové, které jsou uvařené přímo bleskově. Budou se nám hodit, když se vrátíme z procházky a chceme rychle zahřát chutným jídlem rodinu, nebo když má přijít návštěva.

Pokud máme v mrazničce zásobu míchané polévkové zeleniny, uvaření výborné polévky pro nás bude hračka. Nemusíme se ani zdržovat čištěním, krájením nebo strouháním. Do polévky lze dát na kostky nakrájené brambory, nebo chutné těstoviny, ukážeme vám ale, jak to jde snadno i bez koupené zavářky.

Tato polévka je plná chutné zeleniny a zahuštěná vajíčkem a dětskou krupičkou. Při podávání bude mít určitě úspěch u malých i velkých.

Nejrychlejší zeleninové polévky

Množství a druh přidané zeleniny si můžeme v polévce upravit podle svého. Nejchutnější jsou: květák, mrkev, kořenová petržel, celer, zelený hrášek, růžičková kapusta, pórek, kukuřice a brokolice. Zeleninu můžeme také přidat teprve poté, co jsme krupičku a vejce zalili horkou vodou. A místo dětské krupičky lze stejným způsobem použít jemné ovesné vločky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky

Marie

Náhodný recept Zobrazit více