Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Hodnocení 89× Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky 4. 11. 2021
Video Hodnocení 785× Jak nakrájet cibuli. Zvládnete to bez říznutí i potoků slz. Poradíme, jak na to 4. 11. 2021
Hodnocení 47× Dýně a tykve mají v kuchyni široké využití. Jsou výborné na polévky i na koláče 4. 11. 2021
Hodnocení 32× Jablka mají v kuchyni široké využití, od moučníků a sladkých jídel přes kombinace s masem po různé saláty 4. 11. 2021
Hodnocení 395× Pomazánky jsou vděčné jídlo. Existuje jich nepřeberné množství. Přesvědčte se sami 4. 11. 2021
Hodnocení 97× Jídla na chlapská kamarádská setkání i "pánské jízdy". Nejlepší pálivé recepty 4. 11. 2021
Video Hodnocení 67× 2 způsoby, jak vykostit kuřecí maso: Máme pro vás návod, se kterým to zvládnete snadno 3. 11. 2021
Video Hodnocení 447× Jak připravit odpalované těsto? Není to nic složitého, stačí dodržet několik zásad 3. 11. 2021
Hodnocení 194× Jak správně uvařit zelí, aby bylo chutné a zachovalo si blahodárné účinky. Poradíme, jak na to 3. 11. 2021