Andělské zvony
Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Energie | 18 696 kJ / 4 468 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 183,33 g |
Tuky | 243,83 g |
Vláknina | 92,62 g |
Cholesterol | 863 mg |
Sodík | 12,93 g |
Sůl | 31,17 g |
Sacharidy | 349,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Proč andělské zvony? Myslím, že to zní líp než minutkový segedín. Tak budu doufat, že Vám bude andělsky chutnat. Dobrou chuť. ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 9. 2020 15:52
21. 9. 2020 15:47
To vypadá moc dobře . Ukládám si
24. 8. 2017 09:44
Jova, to je fajné!!!
23. 8. 2017 20:02
cathleen: Super, díky moc
23. 8. 2017 19:10
V pátek přijedou mladí z dovolené, tohle tam určitě neměli!! A já - ? Mlask.
23. 8. 2017 17:19
Palecek: upravila jsem ti to - pokud to tak stačí a než jsem ti stihla napsat, jak na to příště, předběhla mě Nadja
23. 8. 2017 17:17
Palecek: nad názvem vlastního receptu je kolonka "UPRAVIT" - stačí kliknout a jsi v receptu, a můžeš upravovat podle potřeby. Tak ať se Ti daří!
Recept si každý nazve jak chce, ale je škoda že se bude těžko hledat, když si nezapamatuješ název.
Recept si každý nazve jak chce, ale je škoda že se bude těžko hledat, když si nezapamatuješ název.
23. 8. 2017 17:10
Ano, jak se to naučím opravovat opravím tu třetí část samozřejmě opravím, že zelí smíchat se směsí Andělské zvony je opravdu originální název ,který jsem našel v kalendáři. Minutkovým segedínem mi to nazvali kamarádi v práci co ochutnali.
23. 8. 2017 16:53
Palecek: dala bych si hned - mám ráda segedín a bramboráky též, ale ...... :
Poněkud nejasná je část popisu v
bodě 3) ....Pak vodu slijeme ze zelí a dobře promícháme s masem.....
Předpokládám, že s masem promícháme scezené zelí, nikoliv tu scezenou vodu.
Uprav to, prosím, aby nedocházelo k mýlce. U fotky to máš popsané perfektně.
A ještě k názvu - andělské zvony sice zní krásně, ale těžko je někdo najde, bude-li hledat segedín.
Fotopostup je perfektní, obsáhlý a blbuvzdorný.
Poněkud nejasná je část popisu v
bodě 3) ....Pak vodu slijeme ze zelí a dobře promícháme s masem.....
Předpokládám, že s masem promícháme scezené zelí, nikoliv tu scezenou vodu.
Uprav to, prosím, aby nedocházelo k mýlce. U fotky to máš popsané perfektně.
A ještě k názvu - andělské zvony sice zní krásně, ale těžko je někdo najde, bude-li hledat segedín.
Fotopostup je perfektní, obsáhlý a blbuvzdorný.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Fit salát
Přidáno před 5 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 10 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 16 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Právě bylo uvařeno:
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 3 hodinami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Utopenci - Marcela
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Langoše jednohubky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
JanaBran uvařila před 4 hodinami
České kynuté buchty
jacky uvařila před 4 hodinami
Domácí chléb (výborný)
KatchaKK uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: andělské zvony z bůčku andělské oči recept recept andělské oči zavařování pod zvonem recept andělské vepřové plátky vepřové maso andělské oči zavařovaná paprika s cibulí adělské zvony +andělské olejem andelske plátky andělské panenky maso uteniny u zvonu andělske panenky jak na nê zavarovane kapie
Suroviny: bůček, zelí kysané, olej, cibule, paprika čerstvá červená, kapie červená, česnek, chilli paprika čerstvá, sůl, kmín celý, pepř mletý, koření grilovací, brambory, cuketa, česnek, majoránka, kmín celý, pepř, olej, sůl, vejce, mouka hladká
Andělské zvony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JnxK
9 názorů