Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Můj zapékaný květák ve hřbetu

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

21. 8. 2009 13:58

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 864 kJ / 2 119 kcal
Bílkoviny93,67 g
Tuky182,02 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 1,15 g
Sodík 6,61 g
Sůl16,13 g
Sacharidy24,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jak jinak, než experimentování a co jsem si mohla ze surovin dovolit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

21. 8. 2009 16:37

Jani, moc ne, ale to ani nebyl můj záměr, z toho hřbetu se to pěkně vyndává.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 8. 2009 15:27

Moc to pohromadě nedrželo, že? Ale i tak mňam! Tvoje exerimenty se mi líbí:-)):yes: A ty brambůrky k tomu:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapékaný květák zapečená květáková hlava zapečený květák se smetanou kuchařské recepty květák květák recepty zapékaný květák se smetanou zapékaný květák se slaninou zapekany květak-recept květák květák a hlíva top recepty květák květák hlíva květák zapékaný zeleninový hřbet zapečeny květak s gothaj recepty z květáku zapečený květák s nivou a slaninou květák zapečený s hlívou zapečený květák s anglickou a nivou recepty kvetak

Suroviny: květák, cibule, vejce, smetana 12%, sýr nastrouhaný, sýr niva, salám měkký, slanina anglická, hlíva ústřičná, sýr syrečky olomoucké, pažitka, strouhanka, pepř, sůl, olej

TopRecepty.cz

Můj zapékaný květák ve hřbetu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mQgp