Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ maris, před 3 hodinami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 15 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Tato smutná zpráva mě taky zaskočila. Je mi to líto. Její…“ maris, před 2 hodinami
„Před chvílí mě to o Laďce psala Síma. I já jsem s ní zažila…“ Severinka, před 10 hodinami
„Šokujúca správa. Pokoj jej duši.“ magdalenka, před 15 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Sifon, cibulák a umakart. Takhle vypadaly kuchyně v 80. letech
Jak na dokonalý císařský trhanec s jablky? Slavný rakouský dezert se jednoduše připravuje a nádherně voní po skořici
Pasta a basta! Jak uvařit těstoviny jako Ital? Fíglem je dát je do vody ve správný okamžik a pak ihned zamíchat. Co ještě nepodcenit?
25. 4. 2015 12:43
25. 4. 2015 09:19
24. 4. 2015 17:11
24. 4. 2015 13:55
Řízečky jsem si pěkně na tenko naklepal, osolil. Pak jsem se vrhnul na výrobu těstíčka.
Najemno nastrouhal brambory, přidal všechny ingredience a ještě “ rozfofroval “ ponorným mixerem.
A pak to nastalo.....začal jsem obalovat.Tedy,já byl obalenej celkem brzo....ale na těch řízcích to ne a ne držet.Už jsem hledal kladivo a hřebíky,že to přitluču.....Nakonec jsem to přece jen vymyslel : na pánev jsem kydnul trochu těstíčka, na to pěkně řízek,přimáčknout a zase těstíčko, rozšmrdlat......Jak říkám, poprvé..........No,když už jsem to mamče slíbil.... a to jsem to zkoušel obalit i v hl.mouce,i bez mouky, těsto nejdříve řídké , pak husté......jo,ale chuťově = za jedna
20150424_124122.jpg
23. 4. 2015 16:58
23. 4. 2015 12:34
23. 4. 2015 10:09
22. 4. 2015 20:41
Mrkvance jsou vdolky naplnene nadivkou z dusene mrkvy a maku.Muzou se pict a nebo smazit. Ja mam rada smazene. Je to stary cesky recept, ktery babicka varila/smazila vic jak pred sto lety.
22. 4. 2015 14:45
22. 4. 2015 13:57
22. 4. 2015 13:54
22. 4. 2015 13:27
img_20150422_111630.jpg
20150422_124947.jpg
22. 4. 2015 13:13
22. 4. 2015 11:24
22. 4. 2015 11:00
Ty vaše jsou vzhledově stejne! no je to takové zpestření od normálních nechci psát obyčejných knedlíků..
Ale raději už jen s omáčkou,trochu sušší to jídlo opravdu bylo..
Předchozí 1 … 1257 1258 1259 1260 1261 … 2371 Další