Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji hezký podvečer my jsme dnes k obědu měli zelený…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Zdravím dievčatá. U nás sa v priebehu dňa celkom vyčasilo a…“ Julia Oskerova, před 3 hodinami
„Hezkou zamračenou sobotu, u nás dnes krůtí pečené plátky na…“ tara23, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 6 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 20 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přečtěte si Zobrazit více
Proč jíst sedmikrásky? Nenápadné jarní kvítí pomáhá odvodnit tělo i léčit hmyzí bodnutí
Holka u plotny radí: Smažené jablečné kroužky v křupavém těstíčku voní skořicí a jsou rychle hotové
VIDEO: Jak usmažit co nejtenčí palačinky? Roli hrají jak správná hustota těsta, tak způsob nalévání na pánev
25. 4. 2015 12:46
25. 4. 2015 12:43
25. 4. 2015 09:19
24. 4. 2015 17:11
24. 4. 2015 13:55
Řízečky jsem si pěkně na tenko naklepal, osolil. Pak jsem se vrhnul na výrobu těstíčka.
Najemno nastrouhal brambory, přidal všechny ingredience a ještě “ rozfofroval “ ponorným mixerem.
A pak to nastalo.....začal jsem obalovat.Tedy,já byl obalenej celkem brzo....ale na těch řízcích to ne a ne držet.Už jsem hledal kladivo a hřebíky,že to přitluču.....Nakonec jsem to přece jen vymyslel : na pánev jsem kydnul trochu těstíčka, na to pěkně řízek,přimáčknout a zase těstíčko, rozšmrdlat......Jak říkám, poprvé..........No,když už jsem to mamče slíbil.... a to jsem to zkoušel obalit i v hl.mouce,i bez mouky, těsto nejdříve řídké , pak husté......jo,ale chuťově = za jedna
20150424_124122.jpg
23. 4. 2015 16:58
23. 4. 2015 12:34
23. 4. 2015 10:09
22. 4. 2015 20:41
Mrkvance jsou vdolky naplnene nadivkou z dusene mrkvy a maku.Muzou se pict a nebo smazit. Ja mam rada smazene. Je to stary cesky recept, ktery babicka varila/smazila vic jak pred sto lety.
22. 4. 2015 14:45
22. 4. 2015 13:57
22. 4. 2015 13:54
22. 4. 2015 13:27
img_20150422_111630.jpg
20150422_124947.jpg
22. 4. 2015 13:13
22. 4. 2015 11:24
Předchozí 1 … 1258 1259 1260 1261 1262 … 2372 Další