Koňská kýta po cikánsku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 380 kJ / 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,00 g |
Tuky | 9,75 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 353 mg |
Sodík | 353 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
... a zase konina - to bude diskuse :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 4. 2016 20:57
18. 4. 2016 19:02
2. 11. 2010 14:33
2. 11. 2010 09:22
2. 11. 2010 07:51
2. 11. 2010 07:43
2. 11. 2010 07:33
Diskuze jíst či nejíst je každého věc.
2. 11. 2010 07:32
2. 11. 2010 07:31
Pojem ušľachtilé zviera vymysleli ľudia, ale čo je to ušľachtilé zviera ? Podľa čoho sa posudzuje ušľachtilosť ?
Kedysi mala švagriná prasiatko, odmalička sme ho hladkali, bolo miláčikom. Keď ho ako "dospeláka" zabili, nemal ho kto jesť, bol to náš Miki. Tak všetko mäso rozdala.
Ak si k niekomu vybudujem vzťah, pravdaže to nezjem, ale mäso v obchode pochádza zo zvieraťa, ku ktorému človek nemá citový vzťah.
Mimochodom, kone sa na rozdiel od prasat, kráv a diviny či hydiny zabíjajú len tie, ktoré by uhynuli, napr. majú zlomenú nohu.
Každé zviera je živý tvor, a človek, či chceme alebo nie, je v prírode predátor, niekedy bohužiaľ.
Ale aj rastliny sú živé, majú pamäť, reagujú...a predsa nikoho nenapadne hovoriť, že sme ich zjedli, hoci mnohé z nich sú tiež ušľachtilé.
Nechajme preto na každom z nás, nech je to, čo mu chutí, čo má rád, a neodsudzujme recept len preto, že je použitá surovina, ktorú my nemáme radi alebo z rôznych dôvodov ju nekonzumujeme.
2. 11. 2010 06:24
2. 11. 2010 06:23
2. 11. 2010 04:33
1. 11. 2010 23:38
1. 11. 2010 22:55
1. 11. 2010 21:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 16 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 18 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Právě bylo uvařeno:
Hrnková buchta s tvarohem
Fitulka uvařila před 34 minutami
Šumavský bramborák, pečený v troubě
barbar uvařil před 40 minutami
Vepřové výpečky na černém pivu
Hana2123 uvařila před 46 minutami
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 11 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 14 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 14 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 14 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vynikající tvarohová bábovka: Tvaroh dodá vláčnost a šťavnatost, nadýchaný moučník je přitom snadný a chutná božsky
Velikonoční trhy v Praze provětrají peněženku: Langoš za 160 Kč, perníčky stojí 250 Kč a marcipán je za 300 Kč
Jak na ty nejlepší houskové knedlíky? Díky tipům knedlíkového mistra Pavla Kosinera se povedou hned napoprvé
Další recepty
Tématické fráze: vepřová kýta po cikánsku koňské maso konske maso recepty hovězí nudličky po cikánsku jak připravit koňské maso konska kyta rcepty koňský guláš koňská kýta recepty kuřecí nudličky po cikánsku recept vepřová kýta po cikánsku koňský guláš po cikánsku rozdíl mezi hovězím a konským masem co uvařit z koňského masa koňská kýta čím zpravit hodně pálivý guláš konske maso kyta rozdil mezy hovezim a konskym masem gulas z konske kyty kančí kýta po cikánsku nudličky po cikansku
Suroviny: maso koňské, protlak rajčatový, koření gyros, pasta papriková, sůl, pepř, cibule, máslo, olej
Koňská kýta po cikánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3w5A
23 názorů