Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 57 minutami
„Prosím inspirujte- nápady při kombi dietě“ Nadja, 11. 6. 2024 12:41
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28
Poslední příspěvky
„Dobry den , u nas kvetak s rajcaty a mozzarella syrem,…“ hazel, před 57 minutami
„Hezký den polévka brokolicová a smažené žampiony,tatarka a…“ Simona Skolakova, před 6 hodinami
„tara23: u nás se dnes musí dojíst kuřecí pacičky (byly…“ Jana Pá, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pudinková buchta II
Přidáno před 2 hodinami
Vaječný řízek s brambory
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 8 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 9 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 9 hodinami
Tilápie na másle a citronu
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bohové ze starých řeckých bájí byli permanentně v „rauši“. Jedli kouzelnou ambrózii a popíjeli víno a nektar
MasterChef 2023: Do restaurace Eska raději až po výplatě. Malá smaženka z půlky krajíce vyjde na stovku, větší na 258 Kč
Dom Pérignon objevil bublinky, když mu v ruce vybouchla lahev se šampaňským vínem
22. 9. 2015 12:50
22. 9. 2015 09:35
22. 9. 2015 00:01
musí vřít a stačí na vteřinku ....
21. 9. 2015 23:05
Králík a nutrie jsou dietní masa. Králíka mívají v masně, a pokud já vím, tak buď celého chlazeného nebo stehna mražená, občas i hřbety mražené. Nutrii už jsem hodně let v obchodě neviděla, ale pokud bys našla chovatele, tak by Ti možná nechal.
21. 9. 2015 22:05
21. 9. 2015 17:21
lencas:Na gulas muzes pouzit i hovezi zadni, nebo tzv. podpleci, to je libove a pritom ne suche a cenove prijatelnejsi, nez zadni.Z veprove kyty muzes klidne udelat i gulas, ale bude maso sussi.Nam to ovsem take nevadi.Na peceni pouzij kotletu vcelku, doporucuji pect pod poklopem, odklopit az na samem konci na kurcicku.
Na vypecky bych pouzila nejspise libovou plec.Preci jen se ty kousky maji daleko vetsi tendenci vysusit, nez kdyz peces libove maso v celem kuse.
Z krutich prsou delavam i "svickovou", z vykosteneho krutiho stehna, prodava se jiz predpripravene, delavam gulas, segedin, pecu...
21. 9. 2015 17:02
21. 9. 2015 17:00
to víte mám ráda řízky kveták langoše,... ale bez fritáku problém a mám jen starou remosku, jednu plotýnku , zcela bez trouby
21. 9. 2015 16:17
Voda se musí vařit, nebo stačí jen horká?
21. 9. 2015 15:34
mně se osvědčilo ponořit osmažené (květák, řízek, karbanátek) na několik vteřin do vroucí vody, kupodivu to funguje smažené pak není nasáklé tukem většina tuku zůstane ve vodě a chuťově to není poznat. Kdysi to doporučila kamarádce doktorka, když měla mononukleózu.
21. 9. 2015 14:46
21. 9. 2015 14:16
lencas: další od Drobka:
http://www.toprecepty.cz/recept/29101-smazeny-kvet...
od yanull:
http://www.toprecepty.cz/recept/12935-smazeni-a-do...
a dokonce Řízky v jogurtu (pečené v troubě) od Iljuši:
http://www.toprecepty.cz/recept/4594-rizky-v-jogur...
21. 9. 2015 14:13
21. 9. 2015 14:12
21. 9. 2015 14:11
http://www.toprecepty.cz/recept/13321-kvetak-smaze...
Předchozí 1 … 1217 1218 1219 1220 1221 … 2386 Další