Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vaječný řízek s brambory

Vaječný řízek s brambory je jednoduché a chutné jídlo. Jemně osmažený vaječný řízek doplněný vařenými nebo opečenými brambory je skvělou volbou pro rychlý oběd nebo večeři. Salát z červené řepy je k němu dokonalou přílohou.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

13. 6. 2024 11:21

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 386 kJ / 809 kcal
Bílkoviny28,36 g
Tuky38,27 g
Vláknina7,90 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 3,77 g
Sůl9,02 g
Sacharidy83,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RousOliven RousOliven

18. 6. 2024 14:50

Anna Kocikova: to máš pravdu s tými inscenáciami - tí herci boli viac než úžasní:-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 6. 2024 14:33

RousOliven: Tak to byla supr inovace:-DAle vážně se mi to líbí;-)
Přidávám Ti tady 2 receptíky na jednoduchý vaječný řízek na chlebu.Oba jsou dobré:-8Babička na obložení přidávala ještě proužky zavařené červené papriky.


U nás v tv před hodně lety dávali každé pondělí slovenský film nebo inscenaci:-KChybí mi to:-(Pokaždé jsem se moc těšila:-)

RousOliven RousOliven

18. 6. 2024 13:59

Anna Kocikova: ja som ten vajíčkový rezeň inovovala, lebo pôvodne to bolo volské oko posypané tou strúhankou. Keďže sa dlho pečie žĺtok v takomto tvare, tak som vlastne obalila na panvici rozškvrdlané vajíčka na spôsob omelety. U nás sa vareška na rozškvrdlanie vajíčok volá habarka a od toho ten výraz rozhabarkovanie. Inak aj ja som veľký fanda češtiny, sledujem len tv nova intern.:-Q A skvelý nápad tá omeleta na chlebíku s horčicou - určite vyskúšam:-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 6. 2024 13:40

RousOliven: rozhabarkujeme,po česky asi rozšleháme,rozkvrdláme:-)Slovenštinu mám ráda,je taková měkká a některé výrazy mi příjdou hodně milé:-8

Recept se mi moc líbí a zaslouží si hvězdičky i bez vyzkoušení:-KJá takový vaječný řízek opravdu neznám.U nás se vajíčka vždy rozšlehjí zároveń se strouhankou a řízek máme na chlebu ,který je lehce potřený hořčicí:-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

18. 6. 2024 13:38

RousOliven: myslím,že rozkvedláme;-)

RousOliven RousOliven

18. 6. 2024 09:37

v.kom: a ako sa to po česky povie? :-)

v.kom

18. 6. 2024 08:39

Krása slovenštiny : rozhabarkujeme

RousOliven RousOliven

14. 6. 2024 14:20

Marie Svarcova: jééé - som rada, že som Ti urobila pekný deň:-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

14. 6. 2024 06:40

:-)<3:yes::yes: To je recept z mého dětství - skvělé, že je tady :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: vejce, olej, strouhanka, brambory, sůl

TopRecepty.cz

Vaječný řízek s brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxZ4G