Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 15 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ agatha_001, 28. 5. 2024 06:59
Poslední příspěvky
„Hezký večer, změna programu vyhrazena , křídla v matinádě…“ tara23, před 15 hodinami
„Hezký den dnes zeleninová polévka s nočky a sekaná s…“ Simona Skolakova, před 16 hodinami
„Hezke odpoledne, u nas vcera byli hovezi jatra na cibuli, a…“ hazel, před 17 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rýžový koláč s kuřetem si zamilujete: Chutná božsky a ze zbytků z lednice a spíže ho zvládne připravit i kuchařský amatér
Vepřová játra na cibulce: Pikantní šmrnc jim dá sójová omáčka a jemnější chuť a vůni krátké namočení do jedné ingredience
Tradiční gruzínské chačapuri: Placky, plněné sýrem, se staly rovnou národním pokrmem. Víte, jak na ně?
24. 4. 2016 09:33
23. 4. 2016 19:27
23. 4. 2016 15:23
img_20160423_151805.jpg
23. 4. 2016 12:13
23. 4. 2016 10:42
22. 4. 2016 12:25
22. 4. 2016 11:46
22. 4. 2016 11:32
img_20160422_112615.jpg
21. 4. 2016 16:28
21. 4. 2016 15:07
21. 4. 2016 13:24
Tak jí má.Je z čerstvých rajčat,zahuštěná smetanou
img_20160421_130954.jpg
21. 4. 2016 12:13
21. 4. 2016 09:17
20. 4. 2016 19:22
Tak jsem pak po příjezdu udělal halušky s brynzou.Zajímavé je,že čím víc pospíchám,tím prý uvařím líp
Mohl jsem si je udělal den předem,ale mně chutnají líp čerstvé
img_20160420_122400.jpg
20. 4. 2016 15:28
Předchozí 1 … 1120 1121 1122 1123 1124 … 2379 Další