Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klobásové pagáče

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 6. 2014 16:25

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie19 940 kJ / 4 766 kcal
Bílkoviny114,32 g
Tuky268,01 g
Vláknina20,40 g
Cholesterol 840 mg
Sodík 7,41 g
Sůl18,24 g
Sacharidy463,91 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 7. 2014 17:40

magdalenka::-D:-D:yes:

magdalenka magdalenka

3. 7. 2014 17:19

Jana Remkova: Tak sme dve.:-D:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 7. 2014 17:12

Zbožňuji pagáče Magdi!:-p

magdalenka magdalenka

1. 7. 2014 17:11

Teší ma. :-K

MAGDALENA

1. 7. 2014 06:24

VYSKUSANE A VYNIKAJUCE,VDAKA ZA RECEPT:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Hroch64

29. 6. 2014 17:17

díky. jsou doopravdy úžasné, snad je o trošku více soli.:yes:

magdalenka magdalenka

27. 6. 2014 10:27

Dana61: Ďakujem! Mám naozaj radosť, už kvôli tebe malo zmysel pridávať sem tento recept. (V poslednej dobe to tu, mám dojem, celkovo upadá.)

Dana61

27. 6. 2014 10:04

vyzkoušené a opravdu velmi dobroučké:yes::-D protože jsem měla zbytek strouhaného sýra, tak jich část byla posypána před dopečením i sýrem - mě více chutnali bez sýra:-p vyzkoušejte opravdu dobrota;-)

magdalenka magdalenka

27. 6. 2014 07:58

amalia: Ďakujem za poklonu a hlavne, že si už niektoré veci odo mňa vyskúšala...a nesklamali ťa. :-K

amalia amalia

26. 6. 2014 22:10

magdalenka, všetky tvoje recepty stoja za vyskúšanie:-))

magdalenka magdalenka

24. 6. 2014 09:39

Andy, vyskúšaj, budem len rada.
Pagáče sú sýte naozaj, nie je to žiadne nadýchané ľahké pečivko.
Majú byť výrazne slané, príp. aj korenie sa pridáva, alebo aj štipľavá paprika - pri potieraní cesta...ak to chystáme pre dospelých. V našich končinách - juh, ovplyvnený maďarskou kuchyňou, sú bežnou súčasťou pohostenia k vínu, pivu... vhodnejšie ako chipsy. Často ich dostaneš aj v "hospodách".
Nech sa ti darí a chutí.

1974andrea 1974andrea

24. 6. 2014 08:12

Taky už budu muset vyzkoušet nějaké ty tvoje pagáčiky;-), vypadájí velmi dobře a s tou masťou aj vydatne:-D:yes:

magdalenka magdalenka

23. 6. 2014 20:55

Hella: Heli, pagáčov je naozaj veľa druhov, nielen s oškvarkami... Samozrejme, typický je pre nich okrúhly tvar, ja to však ignorujem.
Budem rada, ak vyskúšaš.

Hella Hella

23. 6. 2014 20:39

Já se vždycky domnívala, že pagáče je druh pečiva, které musí obsahovat škvarky. Ale je to blbost, pagáče se to jmenuje podle kulatého tvaru.http://dadala.hyperlinx.cz/chle/chler0037.html Já je vykrajuji kolečkem a odkrojky peču zvlášť, těsto znovu nespojuji, ty okrojky se vždycky sní nejdříve, navíc jich moc není. Určitě s klobásou vyzkouším, máme rádi pikantní pečivo, proto u nás vedou http://www.toprecepty.cz/recept/35326-pikantni-skv... Zatím +12 :yes:

magdalenka magdalenka

23. 6. 2014 13:58

Danca: neviem, prečo som to tak nazvala...( vtipne?) Asi som to pridávala okolo Silvestra? Ja som poslede piekla pred dvoma týždňami, na Silvestra som tiež teraz nečakala...:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Máma v kuchyni

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: klobásové rohlíčky klobasova kolecka k vinu klobasove pagačky slovenské pagáče klobásové placky klobásové pagáčiky pagace pagáčik škvakové pagáčová klobaskove pagace jednoduché klobásy klobasova klobásová směs na pivě klobásové slane pagače s klobasou škvarkové pagáčky slovenské pagáč recepty jak spracovat škvarky recepty jak zamrazit klobásy pagačiky so sýrem

Suroviny: mouka hladká, mléko, cukr, droždí čerstvé, sůl, máslo, vejce, smetana kysaná, klobása uzená, sádlo, vejce

TopRecepty.cz

Klobásové pagáče

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5EVv