Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ mimosa, před 13 minutami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 13 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Dnes krůtí játra a hranolky“ mimosa, před 26 minutami
„Krásný den. U nás šťovíková polévka. Jinak bude k večeři…“ janatka, před 1 hodinou
„Simona Skolakova: Simčo, to jste si to krásně užily! A tak…“ MarcelaPa, před 13 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 2 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 3 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 5 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 17 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 22 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Doba maková: Český mák je vysoce kvalitní, má příjemnou vůni, nasládlou chuť a nejlepší je umlít ho až před použitím
Svátky slavných: Vítězka MasterChefa Besky peče cukroví pro celou rodinu. K večeři bych si ale nejraději dala deset řízků, říká
Růžičková kapusta: Zkuste ji třeba s parmazánem, nebo zapečenou se sýrem a smetanou!
2. 10. 2018 12:49
1. 10. 2018 17:55
1. 10. 2018 15:25
30. 9. 2018 19:55
V pátek jsme měli kuřecí vývar s masem, nudlema a knedlíčkama, dál tresku jako řízek s br.salátem. Jelikož zbyla jak treska, tak salát, bylo obojí i v sobotu, jen s "dršťkovou" polévkou z bedel.
A houby zase už nerostou........
30. 9. 2018 19:12
p1050017_2069678527.jpg
30. 9. 2018 18:33
30. 9. 2018 17:39
30. 9. 2018 12:26
30. 9. 2018 11:06
30. 9. 2018 10:52
30. 9. 2018 10:18
30. 9. 2018 10:04
30. 9. 2018 08:27
29. 9. 2018 19:08
29. 9. 2018 14:24
Předchozí 1 … 779 780 781 782 783 … 2367 Další