Co dnes uvařit?
U nas bude stejne jak u Julky, chili, cesnekovy chleb a zeleny salat. Cely den jsme pracovali venku. Zjistili jsme jak hodne mame poniceny zivy plot od toho ledu.
Vsichni mate krasne uvareno a upeceno.
Obrácený švestkový koláč s krémem
Hodnocení receptu je (134×)Ptáčky z mletého masa
Hodnocení receptu je (10×)
Mam to dnes lehke ,jdeme k synovi na veceri ,ale delam desert a to palacinky se slehackou a s jahodami.
Drzkovou polevku jsem nemela hodne dlouho a tak ji mam rada. Dam si ji hned pri nejblizsi restauraci v Praze, hned po pristani
Petr jel na chatu hned ráno z práce, vezl si fleky s uzeným a mně tady také porce zůstala, takže dnešní oběd je jasný. Na zítra jsem z mrazáku vytáhla dršťky, tak si udělám polévku - já ji miluji, Petr ji nejí. Není to u nás s vařením jednoduché - já bych si občas dala i něco, co Petr nejí, ale jsem líná vařit nadvakrát, tak využívám dny, kdy není doma.
u nás dneska k obědu trhané vepřové maso v hamburgeru
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„My byli pozvaní na grilovaná žebírka k našim noo obě dcéry…“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
„Hezky Svatek Matek. Jdeme vsichni k synovi navecer, bude…“ hazel, před 7 hodinami
„Julia Oskerova: Juli ty lokše jsou tak krásně namazané, až…“ Veronika.Hrozna, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přečtěte si Zobrazit více
Poznejte tapioku: Jak správně uvařit trendy suroviny, která se nehodí pro každého?
Vepřová kýta hajného Borovičky: Maso se musí uležet, voní pak jalovcem a výrazně ostrou chuť dodá speciální směs koření
Britové na sv. Štěpána dojídají zbytky z krůty a připravují teplý, po jablkách a citronu vonící vláčný pudink
Bůček v kysaném zelí
BILKOVAI
Hodnocení receptu je 4,9 (27×)