Co dnes uvařit?
Dcera je na další svatbě, tak má lepší
Špagety zbydou i na zítra a ještě jsem půlku dala snaše.. Recept jsem dostala v roce 1978 od souseda a od té doby je vaří všichni kdo je u nás ochutnal
Špagety zbydou i na zítra a ještě jsem půlku dala snaše.. Recept jsem dostala v roce 1978 od souseda a od té doby je vaří všichni kdo je u nás ochutnal
Po obědě jedeme se starším vnukem na Karlštejn
Dneska nákupy a k obědu si koupili pizzu.
Zítra si už konečně stoupnu ke sporáku
Snažím se zlikvidovat potraviny z mrazáku, tak včera jsem udělala karbanátky - byly s chlebem. A dnes jsme je dojedli. Na večer budu péct vepřové na kmíně - občas se zadaří koupit takový nizoučký bůček s chrupavkama (ty my rádi chroupáme) a bývá téměř bez tuku. Ta trocha tuku, který se přece jen vypeče, je po sestydnutí výborná na chleba a na to cibuli. Počítám, že maso bude ještě i na zítra. V těch vedrech a dusnu se mi vůbec nechce vařit.
Včera odpoledne se to u nás zatáhlo, bylo úplně černo, a vypadalo to na pořádnou bouřku, ale jen jednou se blýsklo, spadlo trochu té vody zase nic. Veřer pak trochu pršelo. Dnes také chvílemi prší. Tak uvidíme, co to na chatě udělá s vodou v potoce. Zítra jdu na poslední rehabilitaci a pak odjíždím.
PS Dnes jsem viděla krátké video o vlnkách - pamatujete si na ně? Já je měla moc ráda. Ale prý už se vůbec nevyrábějí. Mějte krásný den !!!
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Hezky Svatek Matek. Jdeme vsichni k synovi navecer, bude…“ hazel, před 1 hodinou
„Julia Oskerova: Juli ty lokše jsou tak krásně namazané, až…“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„Hezké pozdní odpoledne, k večeři jsme měli kuřecí křidélka…“ tara23, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se jedlo v době renesance? V podzámčí kaše, na zámku pečení tetřevi i veverky, sladké dobroty a „jelen z vola“
MasterChef Česko 2022: Uvařit pravý boršč není hračka, ale ta práce stojí za to. Máme recept, který všude slaví úspěchy
Hlídejte si co pijete a jíte. Vaše zuby vám poděkují
Hrušky na karamelizované cibuli s nivou
1974andrea
Hodnocení receptu je 5,0 (24×)