Co dnes uvařit?
Špagety zbydou i na zítra a ještě jsem půlku dala snaše.. Recept jsem dostala v roce 1978 od souseda a od té doby je vaří všichni kdo je u nás ochutnal
Špagety zbydou i na zítra a ještě jsem půlku dala snaše.. Recept jsem dostala v roce 1978 od souseda a od té doby je vaří všichni kdo je u nás ochutnal
Po obědě jedeme se starším vnukem na Karlštejn
Dneska nákupy a k obědu si koupili pizzu.
Zítra si už konečně stoupnu ke sporáku
Snažím se zlikvidovat potraviny z mrazáku, tak včera jsem udělala karbanátky - byly s chlebem. A dnes jsme je dojedli. Na večer budu péct vepřové na kmíně - občas se zadaří koupit takový nizoučký bůček s chrupavkama (ty my rádi chroupáme) a bývá téměř bez tuku. Ta trocha tuku, který se přece jen vypeče, je po sestydnutí výborná na chleba a na to cibuli. Počítám, že maso bude ještě i na zítra. V těch vedrech a dusnu se mi vůbec nechce vařit.
Včera odpoledne se to u nás zatáhlo, bylo úplně černo, a vypadalo to na pořádnou bouřku, ale jen jednou se blýsklo, spadlo trochu té vody zase nic. Veřer pak trochu pršelo. Dnes také chvílemi prší. Tak uvidíme, co to na chatě udělá s vodou v potoce. Zítra jdu na poslední rehabilitaci a pak odjíždím.
PS Dnes jsem viděla krátké video o vlnkách - pamatujete si na ně? Já je měla moc ráda. Ale prý už se vůbec nevyrábějí. Mějte krásný den !!!
Už mám vše hotové a Venda to odvezl na zahradu. Ve 12.30 jsem objednaná na masáž a pak hned pojedeme
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji pěkně prožitý Den matek , my jsme dnes k obědu měli…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Hezký den dnes žampionová polévka a uzená kuří stehna v…“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
„Hezký den,dnes hovězí guláš a houskový knedlík“ mimosa, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborové placky se zelím jsou šťavnaté a nádherně voní po sádle. Skvěle je dochutí mletý kmín, česnek a majoránka
Pamatujete nekonečné fronty na mandarinky? Vánoce za socialismu byly noční můra hospodyněk!
Tajemství šťavnaté sekané je ve správném poměru vepřového a hovězího masa. Známe fígl, díky kterému při pečení nepopraská
Hrušky na karamelizované cibuli s nivou
1974andrea
Hodnocení receptu je 5,0 (24×)