Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

hazel: U nás v čínskej reštaurácii roboty roznášajú nápoje a pre vnukov( aj pre nás dospelých;-)) je to taká zábava a spestrenie.

Veronika.Hrozna: tu v BA na vianočných trhoch je 1 prázdna omastená lokša za 2,50 - 2,80 éčka...

hazel: Stáničko to neva hlavně si to užijte:-K:-K:yes:an pak dej vědět jak to funguje:-K:-Kšak víš jak to máme na všechny novoty čučíme :-D:-K:-K:-Knebo alespoň já:-D:-D:-D

Simona Skolakova: Simonko dekuji,jsi hodna. Je to prekvapeni, bude nas docela dost. Japonska restaurace ma na obsluhu roboti, tak snad budou dobre fungovat:-D:-K:-K

Nadja: Nadie dekuji vyridim. Jsi moc hodna:-K:-K:-K

Veronika.Hrozna: já určitě NE. ;-), ani to cukroví.......
Na trhu jsou vanilkové rohlíčky - 550 Kč / 450 g = 1220 Kč / 1 kg
Tak jsem si schválně propočítala přibližnou cenu surovin na moje vanilkové rohlíčky – dostala jsem se k 180 Kč/1 kg – použila jsem hlavně ceny podle „Košík.cz“ a "Tesco" (máslo 60 Kč/250 g, 1 vejce 5 Kč, cukr cca 30 Kč/1 kg, mouka cca 22 Kč/1 kg, pudink 8 Kč/1 ks, ořechy cca 240 Kč/1 kg).
Pokud bych brala zboží ve slevách, bude cena ještě o dost nižší.

hazel: Stáňo, krásnou oslavu, užijte si to a dceři vyřiď upřímné přání všeho dobrého v druhé půlce života.

Nadja: Nadja: Langoš za 150....:-D:-D:-D tedy cca 6 Euro, to někdo koupí?

magdalenka: Já jsem panko koupila, ale jen jednou. :-(

:-O:-O:-O Četli jste článek o vánočních trzích v Praze na Míráku (U Ludmily):

:-! Ceny hotovek - guláše apod. jsou zajímavé, ale jen na první pohled, než si všimnete, že je to cena jen za 100 g !!!:-! Langoš za 120 až 150 Kč. Možná vás budou zajímat i ceny cukroví (v galerii).

hazel: Stáničko tak si užijte krásnou oslavu:-K:-K:-K

Hezky vecer.
U nas vcera ryba, kaderavkovy salat, bramburky. Dnes kureci polevka a livanecky.
Odjizdime zitra znovu do Toronta, oslavit nasi dceri padesatiny. Varit bude Japonska restaurace. No muj vyber to zrovna neni ,ale dcera to tam miluje, tak se vsichni prispusobime:-D:-K:-K

Veronika.Hrozna: vďaka. A panko strúhanku z princípu nekúpim...:-8

Nadja: měla jsem dotaz, asi šel někam .... co je to, když je na zboží zelená žabička , můj kamarád sousedovic kluk si to nevezme, protože je tam žabička

magdalenka: Dělám řízky z jednoho receptu Janičky Remkové, naklepat, sůl, olej, odležet min.2 hodiny. Pak dám do mouky mocca lžičku prášku do pečiva a taky jednu šoupnu do strouhanky, a řízečky jsou jako panko strouhanka ... To samé s kuřecím masem. Nafoukne se to a křupavéééé...maso jemné, měkké no kouzlo. Ten recept je tady, jen nevím kde? Nebo možná to bylo k nějakému jinému receptu, jen její poznámka, no nevím....

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více