Grilovaná krkovička

Casimanta Kuchař:

6 porcí Grilování 8 názorů

57
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Suroviny

2 drobně nasekané cibule
4 lž oleje
3 lž vinného octa
2 lž kečupu
1 lž worchesteru
špetka pálivé papriky
stroužek česneku
1 lž pepře
sůl
cukr
oregano (nebo majoránka)
petrželka
6 plátků vepřové krkovičky (à 200-250 g),
olej
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vše smíchat a plátky krkovičky naložíme do marinády a ponecháme je v ní několik hodin, nejlépe přes noc.

  2. Před dalším zpracováním vyjmeme krkovičku z marinády, osušíme ji a pak na olejem potřeném rozpáleném grilu každý plátek po obou stranách 5 minut opékáme. Podáváme s chlebem nebo bramborem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 12 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Grilovaná krkovička

  • Berezka Berezka

    Naprosto uzasne!! Jen jsem pridala par lzicek cukru, protoze marinada byla puvodne na me moc kysela, takze nize zminovanou lzici medu schvaluju :). Naprosta dokonalost :yes::-8

    Odpovědět

  • Slunko Slunko(neregistrovaný)

    Bomba nápat ale dadal sem lží medu a hořtice :-)

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    Mám naloženo, tak jsem zvědavá, jak bude chutnat. Jen dobu opékání zkrátím ;-)

    Odpovědět

  • Andrea Andrea(neregistrovaná)

    Tééda, to vypadá báječně, už jdu nakládat!!!!! :yes:

    Odpovědět

  • cooo cooo(neregistrovaný)

    cože? 5 minut???????

    Odpovědět

  • Ivana79 Ivana79

    Pridávam 5.bod a fotky:-)Recept som mala už dlho uložený,dnes naň prišiel rad a musím pochváliť,bolo to super:yes:Grilovala som síce na panvici,ale určite zopakujem aj v lete vonku;-)

    Odpovědět

  • hoskovavl hoskovavl

    fotečka je úžasně lákavá. Hned bych si kus tak nádherně udělané krkovičky dala a klidně i bez chleba. :-8 dávám bodík :yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • mirca75 mirca75

    Podobný recept je tu myslím už od JanyR.,ale to neva,protože grilované maso potěší snad každého a receptů na něj není nikdy dost;-).Casimanto:-)máš moc lákavé:-p fotečky.

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo