nejlepší řízečky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 36 minutami
„Prosím inspirujte- nápady při kombi dietě“ Nadja, 11. 6. 2024 12:41
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28
Poslední příspěvky
„Dobre odpoledne' vcera jsme meli pecene kure, opecene…“ hazel, před 37 minutami
„Simona Skolakova: Ahoj Simi. Mufloní guláš som v živote…“ Julia Oskerova, před 42 minutami
„Hezký den dnes rajčatofazolová polévka a mufloní guláš s…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zeleninová polévka s nudlemi ve vepřovém vývaru
Přidáno před 8 hodinami
Plněné papriky na rajčatech a passatě pečené v pečence
Přidáno před 18 hodinami
Polévka BORŠČ
Přidáno 16. 6. 2024 14:50
Panenka, lišková omáčka a domácí krokety s cibulkou a slaninou
Přidáno 16. 6. 2024 14:05
Máslové dortíky s Pikao krémem
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Makový koláč s jablky II
Přidáno 15. 6. 2024 21:35
Přečtěte si Zobrazit více
2. 1. 2012 21:44
2. 1. 2012 20:51
27. 12. 2011 23:11
27. 12. 2011 22:44
27. 12. 2011 21:55
25. 10. 2011 11:06
25. 10. 2011 10:37
Obalte je klasicky v troj obalu. Pokud máte dost času, tak řízky chutnají lépe (obzvláště vepřové), když si je den předem naklepete a trochu nasolíte, druhý den dosolíme a obalujeme. Krátce dozlatova osmažíme. Jako nejlepší se u nás osvěčily řízky z trouby, na řízečky dáváme kousíček másla. Aby však nebyly poslední řízky připečené dáme je na přížku. Někdo dává na pařník, ale i na něm jsou trošku moc, když je dáte na mřížku tak přebytečný tuk odteče. Dáme na 3/4 hodinky až 1hodinku do trouby...A dobrota je na světě.