nejlepší řízečky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 8 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji hezký podvečer my jsme dnes k obědu měli zelený…“ MarcelaPa, před 8 hodinami
„Zdravím dievčatá. U nás sa v priebehu dňa celkom vyčasilo a…“ Julia Oskerova, před 10 hodinami
„Hezkou zamračenou sobotu, u nás dnes krůtí pečené plátky na…“ tara23, před 15 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 13 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přečtěte si Zobrazit více
Filmové hostiny: Herci ze Slunce, seno, erotika si do Itálie opravdu přivezli vlastní jídlo
Dieta 2023: Pozor na nápoje! V půllitru piva je až 16 kostek cukru a víno má dokonce víc kalorií než coca-cola
Ten nejlepší rebarborový koláč: Proč jej dochutit skořicí a přidat jahody?
2. 1. 2012 21:44
2. 1. 2012 20:51
27. 12. 2011 23:11
27. 12. 2011 22:44
27. 12. 2011 21:55
25. 10. 2011 11:06
25. 10. 2011 10:37
Obalte je klasicky v troj obalu. Pokud máte dost času, tak řízky chutnají lépe (obzvláště vepřové), když si je den předem naklepete a trochu nasolíte, druhý den dosolíme a obalujeme. Krátce dozlatova osmažíme. Jako nejlepší se u nás osvěčily řízky z trouby, na řízečky dáváme kousíček másla. Aby však nebyly poslední řízky připečené dáme je na přížku. Někdo dává na pařník, ale i na něm jsou trošku moc, když je dáte na mřížku tak přebytečný tuk odteče. Dáme na 3/4 hodinky až 1hodinku do trouby...A dobrota je na světě.