Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 10 minutami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Dobré odpoledne , my jsme dnes k obědu měli hovězí…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
„Hezký den, dnes jsme tady měli na oběd dceru s rodinou,…“ tara23, před 5 hodinami
„Pekný sviatočný deň želám. Mňa dnes inšpiroval otvorený…“ Julia Oskerova, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 1 hodinou
Jablkové buchtičky
Přidáno před 6 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 10 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 10 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak grilovat hermelín? Aromatickou chuť i vůni zvýrazní marináda, kolečka cibule nebo plátky slaniny. Důležité je sýr dobře zabalit
Vídeňský bramborový salát chutná božsky. Recept je jen ze šesti běžně dostupných surovin, které vyjdou na 35 korun
Bílá paní Perchta z Rožmberka: Pod taktovkou despotického manžela hladověla a často jídávala jen kaše a nekynuté placky
24. 2. 2009 13:00
24. 2. 2009 10:56
p1120612.jpg
23. 2. 2009 18:36
23. 2. 2009 15:23
23. 2. 2009 14:02
23. 2. 2009 12:53
23. 2. 2009 12:47
23. 2. 2009 12:43
Ale hlavně mysleme na naše zemědělce - ÚNOR BÍLÝ POLE SÍLÍ !!!
23. 2. 2009 12:42
23. 2. 2009 12:38
23. 2. 2009 12:16
Relativně říkám proto že v jablonci je toho málo na rovině..hihi
23. 2. 2009 12:13
snapshot129.jpg
snapshot130.jpg
snapshot141.jpg
23. 2. 2009 12:02
23. 2. 2009 12:00
dsc_0862.jpg
fotografia057.jpg
fotografia059.jpg
23. 2. 2009 11:42
Jinak u nás leží stále sněhu až až. Děti mně přemlouvali, abych přijela domů dnes brzo, že chtějí ještě apatosaura (dříve se mu říkalo brontosaurus) - tomu asi budu muset do krku vrazit nějaký klacek ... ale jak se koukám z okna, tak už možná nebude z čeho, protože to nějak taje a taje ...
1 2 Další