Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 012 kJ / 1 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,92 g |
Tuky | 57,44 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 442 mg |
Sůl | 0,94 g |
Sacharidy | 83,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bonet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/87xl
Moje poznámka
Bonet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/87xl
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 3 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 5 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 19 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
cherst před 35 minutami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 1 hodinou
Žampionový guláš s cuketou
Slavista62 před 3 hodinami
Pečený tvaroh s rybízem nebo jiným ovocem
Velkymlsoun před 4 hodinami
Kuřecí špízy
Renata1988 před 10 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 12 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 12 hodinami
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 17 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 18 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 21 hodinami
Tématické fráze:
bonet recept,
zákusky bonet,
recept creme caramel,
pizza bonet,
bonet menu,
creme caramel top recepty,
rychly moucnik v zapekacich mistickach recepty,
francouzsky flan,
desert bônet,
flan s jablky,
créme karamel recept,
čokoládový bonet,
dezert bonet,
creme caramel recept,
bonet,
hrnce bonet,
francouzský flan s jablky,
bonet italský dezert,
karamel bonet,
recepty bonet
Suroviny:
vejce,
karamel,
kakao,
rum,
mléko,
sušenky amaretti
Komentáře (7)
Betyna: Formičky se nevymazují, na spodku je karamel, který po upečení zůstane tekutý a stěny je-li to potřeba uvolníme například menším nožem