Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 39 minutami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Jana Pá: Je mi to ľúto, ale nič iné sa s tou stratou…“ Julia Oskerova, před 31 minutami
„Jana Pá: Jani, nemáš se za co omlouvat. Sdílená bolest,…“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„Jana Pá: Jani to je moc smutné,tak se držte co na to více…“ Simona Skolakova, před 10 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 20 minutami
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 14 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
Přidáno před 16 hodinami
Brokolice zapečená na CRISP
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí masové kuličky
Přidáno před 18 hodinami
Schiacciata/skiačata sendvič
Přidáno před 22 hodinami
24. 11. 2014 10:54
24. 11. 2014 10:47
V tom Pomalém sice někdy dělám i maso + brambory + zelenina jako jídlo z jednoho hrnce, ale ne pokaždé, i když i tu mě nejvíc překvapilo, že ani brambory ani zelenina nejsou "rozblemcané".
Ale tlakáč také rozhodně v kuchyňské lince nechám.
Jakož i pečící pánev od Ety - prostě se rozhoduju pak podle času a receptu, co použiju
24. 11. 2014 09:56
24. 11. 2014 09:33
24. 11. 2014 08:35
Remosku miluju a nedám na ni dopustit. Měla jsem ji jen na chatě, ale letos jsem si ji pořídila i domů, i když tu mám troubu. Maso pečené v ní mi připadá šťavnatější, na zapékání ideální - a hlavně o moc úspornější než trouba.
24. 11. 2014 08:03
Mak meliem vždy na mlynčeku, nie ručnom, aj keď aj ten mám, ale desaťročia na robote. Stará ETA slúži doteraz výborne. Nové roboty akosi ten mlynček na mak nemajú, všeobecne majú menej funkcií ako staré roboty.
24. 11. 2014 00:16
sc20141123-220436.jpg
23. 11. 2014 21:24
23. 11. 2014 20:50
23. 11. 2014 20:48
Mlýnek na maso máme ten obyčejný,ruční a tyčový mixér teké jen ten samostatný,takže v tom neporadím
Ale co se týká tlakových hrců,tak těch mám několikOd 3,5l až po 9litrové.Mám značku Orion a Banquet-cenově cca 380,-kč-750,-kč(+skleněná poklice jako bonus)a jsem velice spokojenáJsou na všechny druhy sporáků od plynu až po indukci.V těch velkých také zavařuji-dám do hrnce pařák,cca 250ml horké vody a ještě se nám za celou dobu nestalo,že by byla sklenka s kolobáskama,hříbkama,nebo s něčím jiným zkažená
p5100004.jpg
23. 11. 2014 20:41
A k té remosce - taky bych hlasovala pro remosku, na chalupě ji využívám maximálně, nemusím rozpalovat troubu, upeču v ní maso i buchty A jednu malou mám i doma, stačí pohodlně na pečení pro dva, když jsou holky přes týden pryč
23. 11. 2014 19:51
23. 11. 2014 19:41
Jinak k těm tlakovým hrncům... Pokrok rychle letí, většinou rychleji než naše kuchyňské vybavení . Proto není od věci si zjistit, zda tlakáč je i na indukci. Je to blízká budoucnost, tak ať už na ní máte hrnec připravený.
23. 11. 2014 19:14
23. 11. 2014 18:59
http://eshop.tescoma.cz/vareni/tlakove-hrnce/comfo...
Mmch k te remosce...ja se domnivam, ze oproti elektricke panvi ma podstatne vyhody.Osobne bych volila bravosku, ktera obe funkce vlastne spojuje.Cast se spiralou muzes pouzivat v obou polohach.
1 2 3 Další