Vrstvená jablková buchta
Snad nejčastěji použitým druhem ovoce k pečení u nás jsou jablka. Moučníkům totiž dodají dokonalou chuť, vůni a šťavnatost. Nejinak je tomu i v případě této snadné buchty, kdy do těsta zamícháme plátky jablek a upečeme.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 198 kJ / 1 481 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,50 g |
| Tuky | 8,92 g |
| Vláknina | 27,60 g |
| Cholesterol | 12 mg |
| Sodík | 211 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 310,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vrstvená jablková buchta
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO5O9
Moje poznámka
Vrstvená jablková buchta
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO5O9
Nejnovější recepty
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 2 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 3 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 2 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 2 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 3 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 3 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 4 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 4 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 4 hodinami
Koka sušenky
habis před 5 hodinami
Suroviny:
jablko,
vejce,
mouka hladká,
cukr,
mléko,
kypřící prášek do pečiva,
cukr moučkový
Komentáře (3)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0