Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Slaný palačinkový dort se směsí kuřecího masa, kukuřice, slaninky, smetanové omáčky s parmazánem Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Andvejka 45 min
Slaný palačinkový dort se směsí kuřecího masa, kukuřice, slaninky, smetanové omáčky s parmazánem Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Andvejka 45 min
Slaný palačinkový dort se směsí kuřecího masa, kukuřice, slaninky, smetanové omáčky s parmazánem Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Andvejka 45 min
Rajská omáčka podle Pepy Nemravy voní skořicí a zeleninou: Účastník MasterChefa ji dělá netradičně se šťavnatou krkovičkou