Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
Konjacové špagety s domácím pestem z medvědího česneku Recept ještě nebyl hodnocen 4,2 Justhealthyfood 15 min
Hráškové lívanečky se zeleninovými špagetami a sweet chilli omáčkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,1 Justhealthyfood 20 min
Vynálezce hromosvodu Prokop Diviš měl na talíři pečené knedlíky s dušenou kapustou, v době půstu pak i šneky a žáby
Pět nepečených dezertů z jahod: Osvěžující pohár s marcipánovým krémem, zmrzlina ze dvou ingrediencí nebo jahodové tiramisu