Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele cathleen

janatka: my ho nepotřebujeme, dostávají ho naše slepice 😊

hanslamova: děkuji za pozitivní ohlas 😊

Maruško, do tohoto krásného pokrmu 😊 podáváš opravdu jen 2 malé růžičky brokolice? 🤔 V postupu totiž píšeš - Brokolici rozebereme na růžičky

Vinka: doma vyrobené verze z obchodu známých výrobků mám velice ráda 😊 většinou jsou nesrovnatelně lepší, než ty kupované 😁

Sharkie: to jsem moc ráda, že se recept osvědčil 👌😊

Natalie.Hanicakova: to mě mrzí, že se vám korpus nepovedl... pokud nakouknete na další komentáře, uvidíte, jak jsou ostatní s receptem spokojení 😊
Podle mě se mohlo stát, že nebyla vajíčka dost vyšlehaná, proto korpus nenabyl. Pokud se drobil, mohl být pečením vysušený 🤔 nic dalšího mě nenapadá.

hanslamova: díky 😊 Možná, že se oleje zdá moc, ale většinou se ho u čalamád dává vždy více.

Recept: Vánočka II
veryy: no paráda! 😍 Jsem moc ráda, že se vánočka povedla a tolik chutná!

parisn8: a to se (nejen) teď v létě hodí, že? 😊👌

magdalenka: těší mě, žes sáhla (jak píšeš) zrovna ke mně 😘 Večky jsou nádherné 🙏

Matylda123: asi bych vyzkoušela 🤔 I když konzumní líh je více procentní než vodka, takže likér bude trochu slabší.

Sharkah: ne, ten se přidává do těsta 😊 Doplním do receptu.

Gottfried: to mě těší, že i u vás zabodovalo 😊

Nic_olS: děkuji za zprávu, jsem moc ráda, že buchta chutná

Naposledy jste si prohlédli