Nutriční hodnoty (Zavářka (drobení) do polévky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 345 kJ / 800 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 9,56 g |
| – nasycené | 2,22 g |
| – nenasycené | 4,50 g |
| –– mononenasycené | 3,00 g |
| –– polynenasycené | 1,50 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 103 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 146,70 g |
| – cukry | 4,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |
| 1 1 větší vejce | Vejce slepičí | 70 g |