- Stav
- svobodný/á
- Vzdělání
- středoškolské
- Jazyky
- čeština, angličtina
- Zájmy
- vaření, sport, zvířata, knihy, filmy, turistika
- Datum registrace
- 12. 7. 2013
Nejnovější recepty Zobrazit více
Nejnovější fotografie Zobrazit více
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 14 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 15 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 15 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 15 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
5 skvělých možností, jak využít červenou řepu: Jemná polévka, zdravá pomazánka nebo šťavnaté karbanátky ozvláštní jídelníček
Kroupy nejsou „hloupý“! Netradiční smaženice nebo kroupové zelí překvapí, důležitý je správný postup při vaření
Co si dát v Salcbursku pod sjezdovkou? Klasikou jsou noky, na odvážné čeká zelná polévka se zvláštními knedlíčky