Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 350 kJ / 2 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,04 g |
Tuky | 58,68 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 425,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Utřeme žloutky s cukrem a změklou Herou do pěny, přidáme tvaroh, nakonec mouku a ostatní zbylé ingredience včetně nasekaných oříšků.
Krok 2: Těsto si rozdělíme na 3 díly, jeden necháme bez obarvení - žlutý, druhý obarvíme lžící kakaa a třetí díl obarvíme potravinářskou zelenou barvou.
Krok 3: Tužší těsto po lžících střídavě po barvách nandáme do vymazané a vysypané formy a pečeme zvolna ¾ hod.
Zveřejněno 2. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Duhová bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mYYG
Moje poznámka
Duhová bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mYYG
Nejnovější recepty
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 1 hodinou
Bezinkové řízky - kosmatice
Přidáno před 3 hodinami
Topinka s česnekovým tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Mleté maso pečené v listovém těstě
Přidáno před 5 hodinami
Mandlová bublanina s třešněmi
Přidáno před 19 hodinami
Jahodové nanuky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírové řezy
Cecilka21 před 10 minutami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 12 minutami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 2 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 2 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 2 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 2 hodinami
Mandlová bublanina s třešněmi
danila před 3 hodinami
Mleté maso pečené v listovém těstě
Moanka před 4 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
drutek73 před 5 hodinami
Tématické fráze:
recept na duhovou bábovku,
klasiko babovka tvarohova,
duhova babovka-recept,
mocca bábovka,
dohová babovka,
duhova ubabovka,
babovka umele,
bábovka jindra
Suroviny:
tvaroh plnotučný,
cukr,
mouka polohrubá,
tuk hera,
olej,
vejce,
prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
ořechy,
máslo,
strouhanka
Komentáře (8)