Nafoukané sušenky
Vynikající nafoukané sušenky připomínají tradiční crinkles, jsou křupavé na povrchu a uvnitř krásně měkké a vláčné. Když je upečené a vychladlé uzavřeme do dózy nebo skleněné nádoby, vydrží déle měkké jako čerstvé.
Suroviny pro 20 kusů
20kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 594 kJ / 1 576 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,56 g |
Tuky | 69,16 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 361 mg |
Sodík | 173 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 205,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nafoukané sušenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kpoJ
Moje poznámka
Nafoukané sušenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kpoJ
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 8 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 23 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 8 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 9 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 11 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 11 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 11 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 12 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 12 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 13 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 15 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 15 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
čokoláda hořká,
máslo,
cukr krupice,
vejce,
prášek do pečiva,
sůl,
cukr moučkový
Komentáře (3)
Ano mám to vyzkoušené a dokonce jsem to viděla někde na netu, mám je v takové skleněné dóze ty sušenky a u nich plátek toustovýho chleba a jsou měkké krásné u nás jsou hned pryč takže nějak nestačí ztvrdnout.
Máš vyzkoušeno jak dlouho vydrží měkké? Já u svého receptu tak 4 dny, pak při jakémkoli skladování ztvrdnou a už nikdy nezměknou