Nafoukané sušenky
Vynikající nafoukané sušenky připomínají tradiční crinkles, jsou křupavé na povrchu a uvnitř krásně měkké a vláčné. Když je upečené a vychladlé uzavřeme do dózy nebo skleněné nádoby, vydrží déle měkké jako čerstvé.
Suroviny pro 20 kusů
20kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 594 kJ / 1 576 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,56 g |
Tuky | 69,16 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 361 mg |
Sodík | 173 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 205,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nafoukané sušenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kpoJ
Moje poznámka
Nafoukané sušenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kpoJ
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 18 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 7 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 8 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 11 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 11 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 12 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 13 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 14 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 15 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 16 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
čokoláda hořká,
máslo,
cukr krupice,
vejce,
prášek do pečiva,
sůl,
cukr moučkový
Komentáře (4)
Ano mám to vyzkoušené a dokonce jsem to viděla někde na netu, mám je v takové skleněné dóze ty sušenky a u nich plátek toustovýho chleba a jsou měkké krásné u nás jsou hned pryč takže nějak nestačí ztvrdnout.
Máš vyzkoušeno jak dlouho vydrží měkké? Já u svého receptu tak 4 dny, pak při jakémkoli skladování ztvrdnou a už nikdy nezměknou