Tmavý zrníčkový chleba

cathleen Kuchařka: cathleen

Domácí pekárna 0 názorů

Suroviny

330 g vody
30 g ječných otrub
30 g lněného semínka
30 g slunečnice
30 g sezamu
2 rovné lžičky soli
2 rovné lžičky drceného kmínu
70 g žitné chlebové mouky
370 g pšeničné chlebové mouky
200 g žitného kvásku
9 g čerstvého droždí
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny dáme do nádoby pekárny, nejprve tekuté, pak suché, droždí a kvásek nahoru na mouku, do protilehlých rohů.

  2. Pekárnu zapneme na program Základní (Klasik).
    Hotový chleba vyklepneme na mřížku a necháme vychladnout.

Poznámka

Chleba plný semínek, velmi pružný, jen z chlebové mouky.

Pekárnománie -> www.pekarnomanie.cz

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 13 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Tmavý zrníčkový chleba

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: zrnickovy chleb zrničkový chleba zrníčkový chléb recepty zrnickovy chléb recept zrnickovy chleba recept zrninový chléb zrnínový kváskový chléb zrníčkovy chleba bez mouky kaiserky ze suchého droždí zrníčkovy chléb z domácí pekárny tmavý chléb recept zrníčkový chléb pláničková žitny zrničkovy chleb toastový zrníčkový chléb recept domaci zrnickove housky tmavý chléb podle romana vaňka kvaskovy chleb tmavy chleba tmavý recepty zrníčkové pečivo chlep zrninovy

Zapomněl/a jsem heslo