Moje verze Kari

Lucasinka Kuchařka:

Doba přípravy: 30 minut 3 porce Bezmasá jídla 5 názorů

54
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Suroviny

1 plechovka červených fazolí ve vodě
1 plechovka naložených rajčat v protlaku
Směs dle uvážení:
rajče
lilek
cuketa
cibule
zelená paprika ....
koření Kari Mild
cukr
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Propláchnuté fazole a plechovku rajčat prohřejeme a zredukujeme rajčatovou omáčku o cca 1/3.

  2. Přidáme cukr, aby se zvýraznila chuť rajčat a vrchovatou lžíci koření Kari Mild. Ostatní zeleninu můžeme buď přidat rovnou do hrnce a nechat změknout, nebo nakrájet na větší kusy a dát je na cca 20-30 minut do trouby.

  3. Nakonec vše zamícháme dohromady, dáme do malého pekáčku a ještě cca 15 dáme do trouby vyhřáté na 180 stupňů (nemusí být) a podáváme s kuskusem nebo pečivem.

  4. Přidala jsem i sojové maso - balení nudliček uvařených s kostkou zeleninového bujonu, sójovkou a koření Kari Mild.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Moje verze Kari

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Luci bomba!!:-p. Sice nevím, jak je myšlená ta "haluz", ale asi dobře, co?:-D

    Odpovědět

  • Specs26 Specs26(neregistrovaný)

    O haluz! :-O :yes:

    Odpovědět

  • Klariska Klariska

    Rádo se stalo, Luci :-).

    Odpovědět

  • Lucasinka Lucasinka(neregistrovaná)

    Klarisko jsem rada, ze chutnalo. Byl to muj prvni pokus s timto druhem korenim ;) A moc dekuju za fotecku - vypada krasne :yes:

    Odpovědět

  • Klariska Klariska

    Tak trochu chilli con carne ze sojového masa vylepšené zeleninou a kari kořením :-). Nápaditý a co do surovin variabilní recept. Použila jsem zeleninu, co jsem zrovna měla doma, tj. celer, pórek a zelenou papriku a moc nám chutnalo. Budeme tvé kari vařit pravidelně, Lucasinko :yes::-K.

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo