Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Kukuřičný vdolek kynutý (yeast cornbread)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 125 min

125 min (100 min příprava + 25 min tepelná úprava, Doba zahrnuje i čas kynutí.)

10. 4. 2022 21:37

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 460 kJ / 827 kcal
Bílkoviny24,70 g
Tuky34,66 g
Vláknina2,72 g
Cholesterol 557 mg
Sodík 3,41 g
Sůl8,42 g
Sacharidy102,72 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Výsledek je slabě drobivý - lze odstranit přidáním 3. vejce. Výsledek je ovšem tužší, soudržnější a sytější. Lze použit i sušené kvasnice 1,5 g. Větší množství 240 g mouky postačí doplnit 3 vejci a péct v troubě. Není vhodné dávat rozpuštěný šmolc na začátku kynutí - kvasinky jej začnou rozkládat, výsledek je také dobrý, jen konec kynutí vypadá odlišně a není čistá vůně kynutí. Vdolek lze podávat potřený šmolcem, povidly.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka kukuřičná, voda, vejce, cukr, droždí, sůl, ghee

TopRecepty.cz

Kukuřičný vdolek kynutý (yeast cornbread)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qwK3