Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 440 kJ / 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,70 g |
Tuky | 22,51 g |
Vláknina | 5,62 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 231 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 27,90 g |
Postup přípravy
Zmesou natrieme stehná z oboch strán a necháme 1 hodinu odležať. Krok 2: Očistené batáty a zemiaky nakrájame na kolieska asi 5 mm hrubé a dáme do zapekacej misy. Premiešame so soľou. Krok 3: Navrch uložíme stehná.
Podlejeme asi 1,5 dl vody. Krok 4: Zakryjeme alobalom a pečieme v rúre na 180 °C asi 45 minút.
Potom odkryjeme a dopečieme dozlata. Krok 5: Podávame so zemiakmi, zeleninovým šalátom, kyslou uhorkou alebo podľa svojej chuti.
Zveřejněno 4. 5. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehýnka s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZOm3
Moje poznámka
Kuřecí stehýnka s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZOm3
Nejnovější recepty
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno před 1 hodinou
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno před 1 hodinou
Dortík s pudinkovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno před 22 hodinami
Bulgur s restovaným lilkem, zeleninou a bylinkami
Přidáno 25. 6. 2025 11:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémová polévka z kuřete
Kajkajak před 46 minutami
Houskové knedlíky I
Danuska12 před 2 hodinami
Kanadské kuře
jarpos před 2 hodinami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Jindriskas před 2 hodinami
Buchtičky s krémem
pekarnik před 3 hodinami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
vladka1486 před 3 hodinami
Drobenkový koláč
skalar před 4 hodinami
Tagliatelle s cuketovou omáčkou
KrisZaezemi před 5 hodinami
Bramborová omáčka s klobásou a vejcem
Babka-Korenarka před 5 hodinami
Meruňkové řezy II.
Quincey před 7 hodinami
Suroviny:
stehno kuřecí,
nať petrželová,
křen,
olej,
batáty,
brambory,
sůl
Komentáře (4)