Jablkový krém
Některé nepečené dezerty je kvůli tuhnutí potřeba dělat den předem. Tento pohár však stačí jen připravit a může se sníst. Osvěžující jablečné poháry vám i dětem zcela jistě zachutnají.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 546 kJ / 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,13 g |
Tuky | 41,53 g |
Vláknina | 8,04 g |
Cholesterol | 108 mg |
Sodík | 311 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 94,32 g |
Postup přípravy
Jablka a pudink dáme do mixéru, přidáme cukr a sýr a rozmixujeme. Krok 3: Dáme do pohárů a vychladíme. Ozdobíme strouhanou čokoládou a sekanými ořechy.
Zveřejněno 28. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9ZMA
Moje poznámka
Jablkový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9ZMA
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 7 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chřestový krém
Fitulka před 2 minutami
Kynuté jahodové knedlíky
hanka.hzh před 33 minutami
Vepřové maso na houbách v jednom hrnci
kamilkamil před 40 minutami
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, zelí
Sassa před 42 minutami
Vietnamské letní závitky
petra.tumova před 51 minutami
Sekaná s přílohou hrášku a baby karotky
Vlak0078 před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
stefi.f47 před 1 hodinou
Jednoduché rizoto s mletým masem
Lenka.Zavadska před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Altara před 1 hodinou
Bramborový guláš se smetanou
imzlin@seznam.cz před 1 hodinou
Suroviny:
jablko,
mléko,
pudink vanilkový,
sýr termizovaný,
cukr,
sekaná,
čokoláda
Komentáře (4)