Krkovický pršut
Připravit krkovici na způsob pršutu není nic složitého. Stačí ji pouze zasypat solí, uzavřít v krabičce, vyčkat pár dní a skvělou chuťovku, která se hodí k pivu či vínu, máte hotovou.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 12. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovický pršut
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28Rn
Moje poznámka
Krkovický pršut
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28Rn
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 5 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 9 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 2 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 2 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 3 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 3 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 4 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 4 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 5 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 5 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 6 hodinami
Listové šátečky s náplní z tvarohu, pudingu a meruněk
faluska před 6 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.