Staročeská cibulová omáčka
K uzenému masu se hodí dobrá omáčka. Jakmile maso uvaříme, vývar z něj můžeme použít na přípravu této lahodné omáčky. Na základ z cibulové omáčky vylijeme vývar, dochutíme a máme hotovo.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staročeská cibulová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7Z0
Moje poznámka
Staročeská cibulová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7Z0
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 5 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 5 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 1 hodinou
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 1 hodinou
Krkovička s liškami
Sahula před 1 hodinou
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 1 hodinou
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 1 hodinou
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 4 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 4 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 4 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 5 hodinami
Suroviny:
maso uzené,
cibule,
olej,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
vývar uzený
Komentáře (3)