Staročeská cibulová omáčka
K uzenému masu se hodí dobrá omáčka. Jakmile maso uvaříme, vývar z něj můžeme použít na přípravu této lahodné omáčky. Na základ z cibulové omáčky vylijeme vývar, dochutíme a máme hotovo.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staročeská cibulová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7Z0
Moje poznámka
Staročeská cibulová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7Z0
Nejnovější recepty
Kuskusový salát s grilovanou zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Papriky plněné lečem
Přidáno před 3 hodinami
Krémová květáková polévka s mrkví a smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Mirabelková marmeláda
Přidáno před 19 hodinami
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno 11. 8. 2025 09:42:43
Borůvková snídaně
Přidáno 11. 8. 2025 09:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Dagmarak před 29 minutami
Hořčicové brambory
Entony před 1 hodinou
Žebírka BBQ
dastymisa před 3 hodinami
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Klivan před 13 hodinami
Smažené cukety
Tajemnost před 16 hodinami
Zelené fazolky na slanince
cherst před 16 hodinami
Houbová smaženice
Sam.79 před 16 hodinami
Osvěžující melounové smoothie
Valis před 17 hodinami
Drobenkový koláč
Popelkaa před 17 hodinami
Suroviny:
maso uzené,
cibule,
olej,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
vývar uzený
Komentáře (3)