Jak připravit staročeskou rýži, abychom si pochutnali. Je výbornou přílohou k masům na přírodní způsob
Staročeská rýže může být výbornou přílohou k masům na přírodní způsob. Není složité ji připravit a naše návodné video vám usnadní její zvládnutí.
Jak připravit staročeskou rýži
Anglickou slaninu nakrájejte na drobné kostičky a na trošce oleje restujte, dokud nepustí tuk.
Pak k ní přidejte drobně nakrájenou cibuli, osmahněte, až cibule začne chytat barvu. Pokud byla slanina libovější, přidejte ještě trochu oleje. Pak přisypte propláchnutou rýži a nechte ji zesklovatět za stálého míchání. Zalijte dvojnásobným množstvím vody, osolte a okořeňte. Snižte plamen a přikryté poklicí duste, dokud rýže nezměkne.
Hotovou rýži lehce promíchejte vidličkou.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzská kuřecí polévka s fazolemi
Přidáno před 50 minutami
Čokoládové tyčinky s Nutellou a oříšky
Přidáno před 4 hodinami
Čokoládové preclíky
Přidáno před 14 hodinami
Bůček s pekingským zelím
Přidáno před 15 hodinami
Kunovjanská kuřecí játra
Přidáno před 22 hodinami
Ananas ve vlastní šťávě
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře