Omáčky S (sardelová, sladká cibulová, sladká k vepřovému, slezinková, staročeská)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 335 kJ / 3 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,74 g |
Tuky | 316,55 g |
Vláknina | 16,72 g |
Cholesterol | 490 mg |
Sodík | 4,95 g |
Sůl | 12,29 g |
Sacharidy | 149,41 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 12. 2022 13:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 10 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 11 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 13 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 16 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 16 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Luciksch uvařil před 2 hodinami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 2 hodinami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 3 hodinami
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 3 hodinami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 4 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 4 hodinami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 4 hodinami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Opičí chleba jsou vrstvené kuličky z kynutého těsta. Poradíme, jak chutný trhací chléb upéct
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
7 oblíbených grilovacích omáček. Grilované dobroty, ať už zelenina, maso nebo sýry, s nimi budou ještě chutnější
Další recepty
Tématické fráze: sladké omáčky k masu sardelová omáčka omáčka k pečeně u veprovemu
Suroviny: máslo, mouka hladká, mléko, pasta sardelová, pažitka, sádlo, cibule, smetana, voda, cukr, sůl, pepř, bobkový list, koření nové koření, koření hřebíček, povidla švestková, med, vývar masový, víno červené, kůra citronová, skořice, koření hřebíček, strouhanka, slanina, cibule, zelenina kořenová, jíška, smetana, majoránka, pepř, sůl, šťovík, máslo, mouka hladká, cukr, smetana, vývar masový, sůl
Omáčky S (sardelová, sladká cibulová, sladká k vepřovému, slezinková, staročeská)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z3WZ
1 názor