Staročeská cibulová omáčka
K uzenému masu se hodí dobrá omáčka. Jakmile maso uvaříme, vývar z něj můžeme použít na přípravu této lahodné omáčky. Na základ z cibulové omáčky vylijeme vývar, dochutíme a máme hotovo.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staročeská cibulová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7Z0
Moje poznámka
Staročeská cibulová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7Z0
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 22 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 8 hodinami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 8 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 8 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 8 hodinami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 8 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 8 hodinami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 9 hodinami
Club sušenky
Kerstein před 9 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 10 hodinami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 11 hodinami
Suroviny:
maso uzené,
cibule,
olej,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
vývar uzený
Komentáře (2)