Zapečené velikonoční klobásky - bez kynutí
Toto nekynuté těsto je velice univerzální, dá se použít na slanou i sladkou verzi. My jej použijeme na tradiční velikonoční pochoutku, zapečené maso do bochánků. Toto se tradičně připravovalo hlavně o velikonoční neděli.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené velikonoční klobásky - bez kynutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO0xW
Moje poznámka
Zapečené velikonoční klobásky - bez kynutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO0xW
Nejnovější recepty
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 2 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 4 hodinami
Meruňky ve vlastní šťávě bez cukru
Přidáno před 5 hodinami
Džem z mirabelek
Přidáno před 5 hodinami
Houbová tarhoňa na smetaně
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová krémová polévka se sýrem
Jan Nemec před 18 minutami
Tyrolské Gröstle
Jan Nemec před 20 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
lucyjezdikova před 52 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cllariis před 2 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
PetkaVrska před 2 hodinami
Třešňová marmeláda
AndreaAbb před 2 hodinami
Krupicovo-pudinkový letní dort
Petra.21 před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
nickgurr.123 před 3 hodinami
Kynuté borůvkové knedlíky
Eva_H před 4 hodinami
Řecké frappe
hlavek.lukas před 6 hodinami
Suroviny:
mléko,
olej,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
droždí,
maso mleté,
rohlík,
vejce,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
majoránka,
vejce,
sádlo
Komentáře (1)