

Pizza bez kynutí
Suroviny
- 500 g hladké mouky
- 2,5 dcl vody
- 1 vejce
- 1 dcl oleje
- 1 lžička octa
- 1 lžička cukru
- sůl
Postup přípravy receptu
Vypracujeme těsto. Rozdělíme na 2 části (2 slabé pizzy). Těsto rozválíme a dáme na vymazaný plech. Potřeme kečupem, poklademe šunkou, žampiony, paprikou (dle chuti, co kdo rád).
Posypeme strouhaným sýrem a dáme péct asi na 175°C až sýr trochu zezlátne.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Pizza bez kynutí
-
Dala jsem do pekárny na program hnětění těsta a za 15minut jsem měla hotovo,pak na plech, pekla jsem přibližně15minut při 170 C. A bylo to výborné,jednoduché,těsto tenké.
-
vyborne testo udelal jsem jednoduche a rychle
-
ze ségrou jsme měli úspěšnou zábavu.Pizza se nám povedla tak ji jdeme s chutí sníst.MŇAMKA
-
Pizzu jsem dělala poprvé,ale dala jsem tam málo soli tak byla trochu bez chuti,ale ostatním chutnala,budu ju určitě dělat znovu a víc osolím a pak bude ok,děkuji za recept
-
dal jsem tam polohrubou mouku,tak uvidím jak to dopadne
-
Výborná i dětem moc chutnala
-
Pizzu jsem právě vyzkoušela a proto,že máme rádi slabé těsto, udělala jsem jí z poloviční dávky. S těstem se nádherně pracuje a chutná taky skvěle...
-
Těsto jsem dnes zkusila a bylo super, nelepilo, bylo vláčné a dobře se s ním pracovalo. Dávala jsem ho ale na jeden plech protože ho mám velký a těsta bylo akorát. Jen jsem zapomněla posypat troškou soli
(během 15cti minut půl plechu pryč).
-
Zkousela jsem, ale za me teda palec dolu... U nás skončila take v kosi, ale netvrdím, ze to neni rukama:)
-
Recept jsem zkusila, ale s množstvím uvedeným v receptu se mi těsto lepilo, takže jsem tam musela asi o 200 gr mouky více, ale pak to už bylo v pohodě.
-
Moc dobrá pizza
dneska jsme ji měli k obědu.
-
to Malena: know-how pizzérií nespočíva len v kvalite cesta (tým nechcem povedať, že ho kvalitné nemajú), ale skôr v tom, ako sa pizza pripraví. Pizzérie pečú pizzu pri cca 400 °C po dobu asi 5-7 min (vysokoteplotná trúba alebo pec)...z toho vyplýva, že pokiaľ budeš piecť pizzu doma v trúbe, ktorá dá maximum 250 °C, nikdy to nebude ako z pizzérky...p.s.: aj ja som hľadal práve také cesto, až som sa po čase nedozvedel v čom je háčik...p.s.2: myslím, že toto by mohlo byť to čo hľadáš, ale neviem neskúšal som:
http://www.toprecepty.cz/recept/3434-ako-na-pizzu?...
...p.s.3: keď vyskúšaš, daj vedieť -
Maleno ani mně se nevedlo, ale snad hned není třeba takových slov
Spoustě lidem(viz.komentáře) se povedlo.
-
Maleno, mě oslovilo toto těsto s kvasnicemi http://www.toprecepty.cz/recept/9339-slaninove-vdolecky-s-cibuli-a-syrem/. Dělám z toho i pizzu, nejen vdolky, pěkně se s tím pracuje.
-
Pardon, ale horsi pizzu jsem nikdy nejedla
porad hledam nejaky recept, ktery by se co nejvic priblizil testu na pizzu z pizzerky - ale tohle je na hony vzdaleny - pizzu jsem nedojedla, po dvou kouskam jsem se bala ze by mi bylo zle, tak jsem to radsi vyhodila