Vepřové plátky na medvědím česneku

nofrona Kuchařka: nofrona

Vepřové maso 13 názorů

Suroviny

vepřová kýta
4 pl nakrájeného medvědího česneku
2 kl koření zlaté prase
3 cibule
100 ml oleje + 1pl
1/2l zelinového vývaru
pepř
sůl
hladká mouka na obalení masa
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kýtu si nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme.

  2. 100 ml oleje, koření a česnek smícháme a do marinády naložíme nachystané plátky masa. Uložíme do lednice, nejlépe do druhého dne.

  3. Na 1pl oleje osmažíme cibulku nakrájenou na kostičky.

  4. Maso obalíme v mouce, dáme na cibulku a z obou stran opečeme, přidáme zbytek marinády, podlejeme vývarem a dusíme až je maso hotové.

  5. Podle chuti dosolíme a dopepříme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové plátky na medvědím česneku

Tématické fráze: vepřové s medvědím česnekem vepřové plátky na česneku veprove na medvedim cesneku veprove maso na medvedim cesneku vepřové maso s medvědím česnekem maso na medvedim cesneku vepřové na medvědí česnek maso naložené v mědvědím česneku veprove na medvědího česneku vepřový plátek na česneku marináda s medvědím česnekem nalozena veprova panenka na medvedim cesneku vepřové na medvedimcesneku veprove maso na medvědí česnek vepřové plátky na česneku naložené maso v medvědím česneku vepřové plátky vepřové maso s medvědího česneku vepřové na medvědím česnekem recepty z medvědího česneku

Zapomněl/a jsem heslo